Lidl caută angajați pentru zeci de magazine din țară

FOTO: realestate.lidl lidl locuri de muncă
FOTO: realestate.lidl

Lanțul de supermarket-uri Lidl are mai multe anunțuri de angajare pentru magazine din țară. Se caută de la manageri de magazin și adjuncți sau IT-iști până la vânzători. Lista completă de locuri de muncă de la Lidl o găsiți – AICI.

De exemplu, potrivit anunțului de angajare, rolul unui vănzător este să se asigure că rafturile sunt aranjate și pline de marfă mereu, să se asigure că marfa de la raft este proaspătă și aranjată corespunzător.

De asemenea, va gestiona coresponzător activitatea de la casa de marcat, va participa la activitatea de inventar a magazinului, se va asigura că magazinul este curat, atât sala de vânzare, cât și restul spațiilor și va oferi suport clienților din magazin.

Lidl oferă un plan de școlarizare personalizar și un trainer dedicat, salariu motivant cu majorări salariale garantate anual; tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii; sporuri salariale atractive, bonusuri și prime ocazionale; asigurare medicală privată și asigurare de accidente; pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei și zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl și o zi cadou cu ocazia zilei de naștere.

Mai multe detalii despre această ofertă, dar și multe alte locuri de muncă de la Lidl găsiți – LA ACEST LINK.