Liderul clanului Duduianu a murit azi-noapte. A fost ucis într-un conflict

florin mototolea
Florin Mototolea. Foto: Captură YouTube

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit în această dimineață, relatează postul de televiziune Digi24.

Bărbatul a fost rănit în urma unui conflict care a avut loc în sectorul 6 din București, și a murit la spital.

Potrivit sursei citate, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00 cu privire la un conflict de stradă între mai multe persoane din sector.

Ajunși la fața locului, aceștia au identificat mai mulți oameni implicați în scandal, iar doi au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Ancheta este continuată de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Suspect principal este un rival al șefului clanului Duduienilor.

Potrivit ziare.com, clanul Duduianu a revenit în atenția publică dupa ce, în luna iulie, poliția a făcut mai multe descinderi la locuințele membrilor, într-un dosar de șantaj. Mai multi maneliști celebri – inclusiv Florin Salam și Nicolae Guță – ar fi fost șantajați de membrii grupării conduse de Emi Pian pentru a cânta gratis la petreceri.

În urmă cu un an, Emi Pian a fost reținut de poliție pentru tentativă de omor după ce a călcat un om pe trecerea de pietoni. Tot anul trecut, în luna august, zeci de membri ai clanului Duduianu s-au bătut cu furci și topoare în curtea spitalului Floreasca din Capitală, mai notează ziare.com.

Câțiva membri ai familiei de interlopi au fost arestați in 2007 pentru câteva luni. Printre ei se afla și Emi Pian, arestat pentru cămătărie.