Lider AUR: Diana Șoșoacă vrea să ajungă președintele țării

diana șoșoacă fără mască
Sursa: Antena3

Liderul AUR, George Simion, spune că senatoarea Diana Șoșoacă, căreia partidul pe care îl conduce alături de Claudiu Târziu i-a retras sprijinul politic în Parlament, ar fi tentată să candideze la viitoarele alegeri prezidențiale.

Potrivit lui Simion, în spatele ei s-ar afla președintele Partidului Neamul Românesc, Ninel Peia.

„Doamna Şoşoacă primise o ofertă de la dl Peia să fie preşedintele Partidului Neamul Românesc şi, cum mândria e un păcat, au început tot felul de disensiuni. Noi, spre deosebire de doamna avocat, nu am fost niciodată susţinători ai USR sau ai celor de la #rezist.

Vă daţi seama în ce bâlci am nimerit şi cu ce persoane. Special nu am vrut să îl punem pe acest domn Ninel Peia pe lista de candidaturi. Uşor, uşor, facem curăţenie. Gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii. Ninel Peia şi Francisc Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării. Nu cred că o să ajungă preşedintele ţării”, a declarat, luni seară, George Simion, la Antena 3.

La emisiunea „Jocuri de Putere”, de la Realitatea PLUS, Diana Șoșoacă a spus că este în continuare membru AUR, până i se aduce la cunoștință, în scris. De asemenea, a acuzat că după ce a cerut abrogarea anumitor legi, i s-a cerut ca, înainte să meargă la o televiziune, să spună unde se duce, ce discurs are, care sunt întrebările și cine mai este invitat.

„Nu știu dacă există alte interese. Eu la momentul ăsta sunt membru AUR până nu mi se aduce la cunoștință în scris. Știu că George mi-a spus că există o echipă care se ocupă de tot ce înseamnă PR.

Că se vor ocupa de imaginea fiecărui parlamentar. Și mi s-a comunicat pentru că există inadvertențe, eu susțin abrogarea unor legi, am solicitat anularea a tot ceea ce însemană ordine cu privire la purtarea măștii.

Și mi-au spus ca înainte să mă duc la o televiziune să le spun unde mă duc, ce discurs am, și întrebările, cine mai este invitat”, a spus Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.