Liberalii s-au decis: Pleacă din coaliția cu PSD, dar rămân în Guvern

Miniștrii liberali din Guvernul condus de Marcel Ciolacu, președintele PSD, au avut o întâlnirea cu Nicolae Ciucă și au discutat despre scenariul ieșrii de la guvernare. Decizia a fost să iasă din coaliție, dar să rămână în Guvern.

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat marți că ședința de la partid a avut ca subiect principal agenda ședinței de guvern de miercuri. El a spus că miniștrii PNL nu vor ieși de la guvernare.

„Subiectul a vizat agenda viitoarei ședințe de guvern de mâine. Cât timp dialogul politic cu PSD a fost sistat, e normal ca fiecare partid să decidă în consecință poziția din fiecare ședință. Sunt chestiuni care țin de Ministerul Dezvoltării, Cultură.

Agenda ședinței de guvern de mâine a fost primul subiect al întâlnirii de azi. Nu luăm în calcul ieșirea de la guvernare, am spus-o foarte clar. Mai sunt doar 2 luni până vom avea un nou guvern.

Președintele a explicat ieri, încercăm să menținem la nivel de funcționare un guvern care să organizeze alegerile și să nu lăsăm PSD să ia toată puterea. Nu au fost discuții despre ieșirea miniștrilor de la guvernare”, a spus Ionuț Stroe.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version