Lecție de artă stradală a unui spaniol


Operele de artă stradală cuceresc din ce în ce mai mult publicul. Bine realizate și cu o poveste în spate, acestea sunt preferate în locul mesajelor care domină pereții spațiilor publice și private.

Arta stradală își face din ce în ce mai mult loc pe anumite clădiri din toată lumea, iar rezultatul este unul uimitor. Desenele 3D suprarealiste iau locul mesajelor injurioase, iar trecătorii sunt de multe ori fascinați de talentul artiștilor.

Pejac este pseudonimul unui spaniol care a reușit în scurt timp să înfrumusețeze pereții unor clădiri abandonate din mai multe orașe ale lumii. S-a plimbat în Moscova, Paris, Istanbul, Londra și Milano, dar cea mai mare parte a operelor sale se află în Spania.

Spaniolul oferă o lecție de artă stradală celor care mâzgălesc pereții clădirilor publice cu mesaje injurioase. Desenele sale nu sunt doar pe clădiri, ci și pe asfalt și sunt integrate în dinamica vieții moderne.

Pe pagina sa de Instagram, puteți să îi urmăriți activitatea lui Pejac.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.