Lecția unui miliardar. Cum a reacționat după ce i-a fost ridicată mașina dintr-un oraș din România

Polițiștii locali din Oradea au ridicat o mașină de lux parcată într-un loc nepermis. Automobilul avea numere de Ungaria și s-a aflat mai târziu că proprietarul este un miliardar, Felföldi József, deţinător al unui brand de dulciuri care se vinde pe tot mapamondul, potrivit ebihoreanul.ro.

Proprietarul automobilului s-a deconspirat printr-o postare în grupul de Facebook Info Trafic Bihor & Oradea. Și-a cerut scuze Poliției Locale și Consiliului Local Oradea pentru că și-a parcat mașina într-un loc nepermis.

„Vin în fiecare săptămână în acest oraş minunat, unde îmi place să mă plimb, şi am lăsat maşina timp de o oră pe strada Ady Endre. Prin urmare, îmi cer scuze pentru parcarea ilegală a vehiculului”, a scris miliardarul, care le-a mulţumit orădenilor pentru „amabilitatea şi sprijinul” pe care le-a primit pentru a-și găsi maşina.

Spre finalul mesajul a scris că Oradea este „printre cele mai frumoase bijuterii ale României”, cu „o atmosferă proaspătă şi cool şi oameni uimitori”.

„Sper că oraşul va câştiga din ce în ce mai multă popularitate în rândul călătorilor din întreaga lume. Aş dori să îi felicit pe orădeni pentru că au păstrat acest frumos oraş atât de dezvoltat şi strălucitor”, a scris Felföldi József.

Vă recomandăm și: