Lecția Google pentru Black Friday de România

Sursa foto: phonearena.com

Căutarea simplă ”Black Friday” pe google.ro returnează în primul rând data adevăratului Black Friday.

Astfel, dacă facem această căutare pe Google, motorul de căutare returnează în primul rând data de ”vineri, 23 noiembrie”. Și asta pentru că, în lume, data tradițională a Black Friday este în a patra zi de vineri din luna noiembrie, dată care cade mereu între 23 și 29 noiembrie.

Astfel, Amazon și alte mari magazine online ale lumii vor avea Black Friday 2018 peste o săptămână. Doar Aliexpress face notă discordantă, iar cel mai mare eveniment de shopping al siteului chinezesc este Singles Day, pe 11 noiembrie.

În România, eMAG și cele mai multe magazine online de la noi organizează anul acesta Black Friday pe 16 noiembrie. CEO-ul eMAG, Iulian Stanciu, a spus că data este aleasă pentru a fi siguri că toate comenzile de Black Friday 2018 pe eMAG vor fi livrate până în mini-vacanța pe care românii o au de 1 decembrie.

Black Friday în România. Ce se întâmplă în online-ul românesc

Pe eMAG, ofertele de Black Friday apar vineri dimineață AICI (click pe link pentru a accesa ofertele). Altex a anunțat la rându-i un val proaspăt de oferte în dimineața de 16 noiembrie.

Și elefant.ro are o serie de oferte interesante, iar pe acest magazin Black Friday a început încă din 14 noiembrie. Oferta lor este AICI.

Cei în căutare de mobilier, lenjerii, corpuri de iluminat, accesorii și decorațiuni pot găsi reducerile Somproduct AICI.

Pentru ”vânătorii” de piese vestimentare la reducere, Fashion Days a început Black Friday de joi seara iar ofertele sunt AICI.

În fine, cele mai bune prețuri la cărți, după părerea noastră, dar și cea mi diversificată ofertă este cea de pe libris.ro. Reducerile lor sunt AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.