Lasa spiritul Craciunului sa te invaluie, cu aceste trei carti de dragoste de la Bookzone!

Sunt foarte mult moduri in care ne putem introduce intr-o atmosfera de sarbatoare. Fiecare are un fel unic de a se bucura de mult asteptatele sarbatori, insa, pentru cei care prefera carti de dragoste, Bookzone are o gama larga de titluri perfecte pentru acest Craciun! In aceasta perioada a anului, suntem incurajati sa fim mai darnici, mai buni si mai fericiti, calitati care vin sa contracareze parca stresul din timpul anului, dar si goana dupa cadourile de sarbatori. De aceea, ca sa nu fie nevoie sa umbli prin magazine, anul acesta Bookzone ti-a pregatit trei carti de dragoste perfecte pentru Craciun!

„O iubire de Craciun”, de Corina Lupu

Unele povesti de iubire sunt menite sa dureze o viata. Altele se supun caracterului neprevazut al vietii. Daca ai ales categoria de carti de dragoste pentru o poveste care sa-ti „orneze” sufletul cu ghirlande si luminite de Craciun, atunci ai nimerit unde trebuia.

Ce moment este mai potrivit pentru o dragoste noua si vindecatoare decat Craciunul? De la o pagina ratacita din manuscrisul lui Noelle la o iubire de Craciun, teoria haosului devine teoria magica a atractiei, iar efectul fluturelui nu face decat sa planteze samanta iubirii in sufletul lui Oliver si al lui Noelle. Inimile frante si neincrederea nu rezista in fata inimilor predestinate sa fie impreuna. Mai ales cand intregul Univers comploteaza, pe ritmuri de clopotei si gust de turta dulce.

„Un nou inceput”, de Mona Kasten

Allie fuge de trecut si de regulile mamei sale. Kaden traieste in trecut si face regulile care nu permit nimanui sa ajunga la inima sa. Allie isi doreste un nou inceput. Kaden este ocupat sa construiasca ziduri cat mai inalte in jurul sufletului sau. Povestea clasica de iubire neimplinita? Mai degraba o iubire imposibila. Poate ca vei gasi cartea scrisa de Mona Kasten la categoria de carti de dragoste de la Bookzone, dar povestea va ramane imprimata pe inima ta dupa ce o vei citi. Pentru ca iti va demonstra cat de usor este sa o iei de la inceput, sa vindeci o inima franta, sa intalnesti dragostea acolo unde nu te astepti.

Oricare ar fi regulile la care tine atat de mult Kaden, Allie le incalca pe toate. Nu pentru ca isi propune asta, dar magnetismul dintre ei este mai puternic decat credea. Asa ca regulile devin provocari.

Pachet „Malakai”, Vol.1+Vol.2, de A. Stephanie

Malakai e mai mult decat o poveste, mai mult decat un roman din categoria carti de dragoste sau carti bestseller. E un destin care-si cauta, independent, pasii. Doua volume aparte, in care coincidenta devine baza unor intamplari ce aveau sa dea peste cap un viitor stralucit. Doua universuri diferite se unesc in lupta cu ele insele, pentru ca batalia finala sa aiba ca protagonisti sacrificiul si speranta.

Prin Malakai, traiesti viata ca un moment, ghidat fiind de puterea unei iubiri atipice, in care instabilitatea e acel cuvant care nu cunoaste margini.

Te vei regasi adesea in intamplarile din Malakai, pentru ca nu este vorba doar despre o poveste de dragoste. Este o poveste despre viata, in timp ce astepti sa-ti traiesti viata. O poveste despre coincidente, despre responsabilitati, despre prietenie, despre speranta, dar si despre sacrificii. Si, nu in ultimul rand, o poveste care te invata sa accepti inevitabilul, sa iti vindeci ranile, sa ceri mai multe de la sine. Alege ambele volume ale acestei carti de dragoste, pentru doar 39 de Lei!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.