Laptopuri Apple ieftine la eMAG. MacBook-uri bune la prețuri mici

laptopuri apple ieftine emag reduceri

eMAG a scos la vanzare mai multe laptopuri Apple ieftine. Printre acestea se numara si modele de ultima generatie, care beneficiaza de cele mai noi tehnologii Apple, dar care pot fi cumparate la reducere de pe emag.ro.

Laptopuri Apple ieftine eMAG – Toate reducerile sunt AICI.

Aceste laptopuri Apple ieftine puse in vanzare de eMAG au reduceri ce ajung si pana la 16%.

Am analizat oferta de reduceri eMAG si am selectat 5 laptopuri Apple ieftine care pot fi achizitionate la un pret foarte bun.

Laptopuri Apple ieftine eMAG – MacBook Air 13

1. Laptopul Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.60GHz, diagonala de 13,3 inchi, 8GB, 128GB SSD, Intel® HD Graphics 6000, OS X El Capitan, INT KB, are o reducere de 16% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la laptopuri Apple. MacBook Air de 11 inchi are o autonomie de pana la 9 ore intre incarcari, iar modelul de 13 inchi are o autonomie incredibila, de pana la 12 ore.

In plus, noile procesoare Intel Core i5 si i7 de generatia a 5-a cu Intel HD Graphics 6000 se ridica la inaltimea asteptarilor. De la editarea de fotografii la navigarea pe internet, totul se intampla ultrarapid. Iar toata aceasta putere este incorporata intr-un design unibody incredibil de subtire de 1,7 cm, care cantareste doar 1,08 kg. Pretul laptopului este accesibil si poate fi gasit AICI.

laptopuri apple ieftine emag reduceri

Laptopuri Apple ieftine eMAG – MacBook Pro 13

2. Laptopul Apple MacBook Pro 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 2.70GHz, Broadwell™, diagonala de 13,3 inchi, ecran Retina, 8GB, 128GB SSD, Intel® Iris™ Graphics 6100, OS X Yosemite, ROM KB, beneficiaza de o reducere de 13%. O rezolutie spectaculoasa de 2560×1600 la MacBook Pro de 13 inchi si o rezolutie la fel de impresionanta de 2880×1800 la MacBook Pro de 15 inchi iti permit sa vezi imaginile de inalta rezolutie in cel mai mic detaliu. Iar textul este atat de clar incat ai impresia ca e mailurile, paginile web si documentele sunt tiparite. Pretul este AICI.

Laptopuri Apple ieftine eMAG – Toate reducerile sunt AICI.

laptopuri apple ieftine emag reduceri

Laptopuri Apple ieftine eMAG – MacBook cu diagonala de 13 inchi

3. Un alt MacBook ce ne-a atras atentia este laptopul Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.60GHz, diagonala de 13,3 inchi, 8GB, 256GB SSD, Intel® HD Graphics 6000, OS X El Capitan, RO KB. Daca vrei sa te relaxezi, ai la dispozitie pana la 10 ore de redare de filme iTunes pe modelul de 11 inchi si pana la 12 ore pe modelul de 13 inchi. Datorita modului standby de 30 de zile, poti sa pleci pentru cateva saptamani si apoi sa reiei totul de unde ai ramas. Subtire, usor si puternic, acest laptop le oferta utilizatorilor o experienta minunata. In cadrul campaniei de reduceri eMAG Apple, laptopul are o reducere de 700 de lei. Pretul este AICI.

laptopuri apple ieftine emag reduceri

Laptopuri Apple ieftine eMAG – MacBook-uri la reducere

4. Laptopul Apple MacBook Pro 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 2.50GHz, diagonala de 13,3 inchi, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics 4000, OS X Yosemite, INT KB, beneficiaza de o reducere de 9%. Modelul MacBook Pro de 13 inchi are un procesor Intel Core i5. Aceste procesoare dau notebook-ului 13-inch MacBook Pro performante de pana la de 2 ori mai rapide decat generatia precedenta. Noua camera FaceTime HD iti ofera o rezolutie de trei ori mai buna decat inainte (perfecta pentru ecranul cu retroiluminare LED), precum si performante superioare in medii slab luminate. Tu si prietenii tai puteti initia apeluri HD de 720p de la un MacBook Pro la altul. Pretul este AICI.

Laptopuri Apple ieftine eMAG – Toate reducerile sunt AICI.

laptopuri apple ieftine emag reduceri

Laptopuri Apple ieftine eMAG – MacBook 12

5. Un alt laptop inclus pe lista noastra de recomandari este laptopul Apple MacBook 12 cu procesor Intel® Dual Core™ M3 1.10GHz, diagoanala de 12 inchi, ecran Retina, 8GB, 256GB SSD, Intel® HD Graphics 515, OS X El Capitan, RO KB. Acest laptop Apple ofera o experienta completa, in cel mai usor si mai compact notebook Mac de pana acum. Fiecare element a fost reimaginat, nu doar pentru a fi mai usor si mai subtire, dar si mai bun. Iar acum, cu procesoare Intel de generatia a 6-a, performanta imbunatatita a graficii, stocare flash mai rapida si o autonomie a bateriei de pana la 10 ore, MacBook este si mai capabil. Pretul este redus cu 10%. Oferta este AICI.

Laptopuri Apple ieftine eMAG – Toate reducerile sunt AICI.

laptopuri apple ieftine emag reduceri