Un client a găsit o lamă în mâncarea comandată la un restaurant din Galați

lamă mâncare restaurant galați

Clientul unui restaurant din Galați a descoperit în porția de paella cu fructe de mare pe care o comandase o lamă de cutter.

Bărbatul a filmat lama din farfurie și le-a cerut socoteală administratorilor restaurantului.

Clientul: Băi, uită-te aicia, că nu am venit eu cu cutter de-acasă ca să pun eu cutter în mâncare. Că nu-s panaramă de om.

Da’ de ce intri în bucătărie?

Clientul: N-ai cum să nu te enervezi pe moment. M-am calmat, m-am calmat.

Potrivit mediafax.ro, clientul a făcut reclamaţii la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor, iar inspectorii vor încerca să afle cum a ajuns lama în farfurie. Reprezentanţii restaurantului nu au o explicaţie pentru incident şi au anunțat că fac și ei verificări.

Imaginile pot fi urmărite aici.

Acesta nu este primul incident de acest fel din orașul Galați. La sfârșitul anului 2018, un client a filmat cum gândacii se plimbau nestingheriți prin musacaua aflată în vitrina cu mâncare gătită dintr-un restaurant de la un mall din oraș.

Inspectorii Autorităţii pentru Protecţia Consumatorului şi cei ai Direcţiei de Sănătate Publică s-au autosesizat, au făcut un control şi au închis localul, a relatat postul de televiziune ProTV la acea dată.