La revedere, păr nedorit! Aparatul care epilează definitiv și fără durere

Philips Lumea
Philips Lumea

Orice femeie visează la o piele fină, fără niciun fir de păr. Pentru a rezolva această problemă, Philips vine cu o tehnologie inovatoare. Philips Lumea utilizează o tehnologie pe bază de lumină, numită IPT, lumină intens pulsată. Aceasta este derivată din tehnologia care se folosește în saloanele profesionale de frumusețe.

Pentru dezvoltarea acestui aparat s-au făcut cercetări mai bine de 10 ani, la care au participat și dermatologi. Pentru a îndepărat părul nedorit, Philips Lumea utilizează pulsații delicate de lumină la rădăcina firului de păr. În urma acestor tratamente părul se rărește și se reduce gradual. De asemenea, un alt avantaj important este că lasă și pielea frumoasă și catifelată.

Potrivit studiilor realizate, părul începe să se reducă semnificativ după doar patru tratamente efectuate o dată la două săptămâni. Intervalul de timp la care faceți tratamentele îl puteți stabili în funcție de creșterea părului.

Puteți îndepărat părul de pe față, buza superioră, bărbie și perciuni și de pe părțile corpului, inclusiv de pe picioare, zona axilară, zona inghinală, abdomen și brațe.

Pentru zonele mari, precum picioarele, există un accesoriu special, iar pentru față există un accesoriu special, care are propriul filtru de lumină special conceput pentru utilizare sigură și comodă pe buza superioară, bărbie sau perciuni. De asemenea, poate fi folosit și în zonele mai sensibile, precum cele axilare sau cele greu accesibile.

Mai trebuie spus și că are cinci setări reglabile de energie luminoasă pentru a asigura tratamentul delicat.

Alte avantaje ar fi că nu are fir, dar nici piese de schimb, deci nu e nevoie să schimbați vreo lampă sau să cumpărați vreun gel special.

Philips Lumea acționează și este eficient asupra părului blond închis natural, șaten și negru. Ca și în cazul altor tratamente pe bază de lumină, nu este eficient pentru părul roșcat, blond deschis sau alb cenușiu. De asemenea, nu este potrivit nici pentru pielea foarte închisă la culoare.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.