La ce oră vor fi anunțate rezultatele de la Bacalaureat

Contestații BAC 2018. FOTO: tookapic/Pixabay.com
BAC 2020-21 FOTO: tookapic/Pixabay.com

Primele rezultate de la Bacalaureat, înainte de contestații vor fi prezentate astăzi, la ora 11:30, anunță Ministerul Educației.

Instituția precizează că astăzi, 8 iulie 2024, la 11:30 ministrul Ligia Deca va susține o conferință de presă, cu tema: „prezentarea rezultatelor înregistrate la examenul național de bacalaureat 2024 – prima sesiune / înainte de contestații”.

Contestațiile pot fi depuse/transmise tot astăzi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.

Candidații care contestă rezultatul inițial al evaluării trebuie să completeze, să semneze și să depună/transmită prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.