La Buzău, ca în Vestul Sălbatic: Recompensă pentru prinderea hoților

Foto: Pixabay

După ce timp o lună de zile polițiștii n-au reușit să îi prindă pe hoții care au tăiat o livadă de nuci tineri de la marginea comunei Mărăcineni, proprietarii au decis să ofere o recompensă pentru prinderea infractorilor.

Aproape 80 de nuci au fost tăiați și furați din livadă.

”La poliţie mi s-a spus că nu există probe suficiente, că la persoanele bănuite de noi ca fiind autorii furtului nu s-a găsit vreo bucată de lemn de nuc, că mai durează ancheta, că în niciun caz lemnul nu a ajuns la vreo fabrică”, a declarat Gheorghe Grama, proprietarul livezii, pentru Adevărul.

Acesta a decis să ofere o recompensă de câteva sute de lei pentru cei care dau informații despre hoți.

”Dacă poliţia nu face nimic, facem noi. Recompensa va fi pentru cineva care dă o informaţie concretă. La un moment dat, tot dintre ei o să toarne, pentru că ei nu au bani nici de ţigări şi pentru o anumită sumă sigur o să scape informaţii”, a mai spus bărbatul din județul Buzău.

Paguba produsă de hoți este de peste 20.000 de lei.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.