La 16 ani a câștigat marele premiu la Loto, acum lucrează ca îngrijitoare

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

O femeie din Marea Britanie a povestit cum i-a schimbat viața marele premiu la Loto pe care l-a câștigat atunci când avea doar 16 ani.

În 2003, Callie Rogers a cumpărat biletul la loterie care i-a adus un câștig de 1,8 milioane de lire. Avea doar 16 ani și viața i s-a schimbat brusc. Potrivit Mirror, ajunsă acum la 32 de ani, femeia spune că era prea tânără când a devenit peste noapte bogată, nu a știut să gestioneze situația și a fost ușor de „exploatat” de rude și prieteni.

Imediat după ce a intrat în posesia banilor a început să cumpere case, mașini și cadouri scumpe pentru ea și pentru rude.

„Îmi plăcea că puteam să îmi ajut familia și să fac lucruri pentru oamenii de care îmi păsa, dar voiam doar ca lucrurile să fie ca înainte și să îmi trăiesc viața în mod normal. Brusc, nu mai puteam deschide ușa că era plin de fotografi, oameni care îmi cereau bani, oameni cu care nu eram prietenă înainte și acum voiau să fim prieteni”, a povestit Callie Rogers pentru emisiunea This Morning.

Mulți dintre prieteni încă îi datorează bani. Suma ar ajunge la aproximativ 200.000 de lire.

„I-am împrumutat 20.000 unuia, 13.000 altuia… Nu îi mai recuperez. Mulți oameni îmi cereau bani ca să își ia mașini noi, iar eu îi ajutam”, a mai spus ea.

Callie lucrează acum ca îngrijitoare și are un salariu anual de 12.000 de lire (aproximativ 13.300 de euro).

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.