Klaus Iohannis, mesaj scurt pentru români de Anul Nou: ”Să construim, așadar, împreună următorul secol de existență al României”

Klaus Iohannis FOTO: Presidency.ro
Klaus Iohannis FOTO: Presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a spus în mesajul de Anul Nou că România trebuie să fie o țară dezvoltată, cu o democrație puternică.

Mesajul, rostit fără prea multă emoție de către președintele Iohannis, face apel la un nou început pentru români, dar și la responsabilitatea pentru generațiile viitoare.

”Dragi români, ne aflăm la finalul unui an cu o semnificaţie profundă pentru România – anul centenarului Marii Uniri. Deschidem o nouă pagină a istoriei naţiunii noastre şi ne revine nouă responsabilitatea de a lăsa generaţiilor viitoare o democraţie puternică şi o ţară dezvoltată”, a spus Klaus Iohannis în mesajul de Anul Nou.

Mesaj transmis cu prilejul Anului Nou

Vă urez un An Nou fericit! La mulți ani!

Publicată de Klaus Iohannis pe Luni, 31 decembrie 2018

„Să construim, așadar, împreună următorul secol de existență al României cu mult curaj, implicare civică și angajament ferm față de valorile statului de drept”, speră Klaus Iohannis.

”2019 este anul în care țara noastră va deține pentru prima dată președinția Consiliului Uniunii Europene. Să valorificăm această oportunitate și să dovedim că România este implicată cu seriozitate în consolidarea proiectului european. La mulți ani și un an nou fericit tuturor”, a încheiat șeful statului mesajul de Anul Nou.

Mesaj de Anul Nou pentru Klaus Iohannis de la PSD

PSD, care este în război deschis cu președintele, a lansat un avertisment pe Facebook, cerându-i lui Iohannis să ”lase deoparte vendetele politice”.

”România urmează să preia preşedinţia Consiliului UE cu o situaţie nefericită de blocaj la două ministere importante. Îi cerem Preşedintelui să lase deoparte vendetele politice şi să deblocheze această situaţie care afectează profund imaginea României la nivel european”, se menționează într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.