Kaufland angajează în 14 orașe. Vânzătorii care câștigă peste 3.500 de lei net / lună

kaufland angajări la kaufland joburi la kaufland locuri de muncă kaufland ce salarii sunt la kaufland angajări kaufland angajări kaufland locuri de muncă
Foto: retailers.ro

Lanțul de hipermarketuri Kaufland angajează în această perioadă în 14 orașe din România, pe poziții foarte diverse, de la lucrători comerciali la șefi de raion și manageri de magazin.

Sunt libere următoarele posturi:

– lucrător comercial
– adjunct de manager
– îngrijitor de clădiri
– manager de magazin
– șef de raion
– manipulant de marfă în centru logistic
– specialist carmangerie
– manager de proiect expansiune

Joburile sunt în orașele:

– Brașov
– București
– Constanța
– Făgăraș
– Iași
– Miercurea Ciuc
– Piatra Neamț
– Ploiești
– Sfântu Gheorghe
– Sovata, județul Mureș
– Târgoviște
– Târgu Neamț
– Tulcea
– Turda

Puteți aplica pentru aceste locuri de muncă aici.

Ce salarii sunt la Kaufland

Potrivit undelucram.ro, vânzătorii și lucrătorii comerciali cu experiență pot câștiga inclusiv peste 3.500 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga un salariu lunar net de 3.900 de lei.

Un lucrător comercial specialist angajat full time în Orăștie, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.700 de lei și tichete de masă de 300 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 3.500 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 300 de lei lunar.

Un manipulant de marfă angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un șef de departmanet la case, angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 8.000 de lei.

Un manager adjunct angajat full time în Gherla, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei.

Un șef de departament angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 4.500 de lei.

Un asistent de manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2020 un salariu lunar net de 4.050 de lei.

Un manager de magazin angajat full time în Galați, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2020 un salariu lunar net de 5.900 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 3.050 de lei.

Un lucrător comercial specialist angajat full time în Dej, cu o experiență în domeniu de 14 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.900 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 1.900 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Târgoviște, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un lucrător comercial / inventarist angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un lucrător comercial principal, angajat full time la Vaslui, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 1.685 de lei.

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.