Jurnalistul Charlie Ottley a fost jefuit la Timișoara de niște copii. Câți ani au principalii suspecți

Charlie Ottley
Charlie Ottley

Jurnalistul Charlie Ottley, cunoscut în România pentru seria de documentare Wild Carpathia și Flavours of România, a fost jefuit duminică seară în Parcul Botanic din Timișoara, în timp ce filma un clip de promovare pentru județul Timiș.

Polițiștii au trei suspecți, este vorba despre trei minori, doi băieți și o fată cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani.

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara au reuşit identificarea şi depistarea, în zona Pieţei 700, a trei minori (2 băieţi şi o fată), cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, care ar fi bănuiţi de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timişoara, ce aparţinea unui bărbat”, a transmis, luni seară, IPJ Timiş.

Jurnalistului britanic i-au fost furate echipamente, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice, însă spune că cel mai prețios lucru fără care a rămas este cardul de memorie.

El a mai afirmat că este pentru prima dată cand i se întamplă așa ceva în România și că incidentul nu i-a schimbat opinia despre țara noastră și despre Timișoara.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.