Jurnalista Andreea Dogar de la GreatNews, câștigătoarea Bursei „Liviu Iancu” în luna august

bursele liviu iancu august andreea dogar
Bursele „Liviu Iancu”. Foto: Profit.ro

Andreea Dogar, jurnalistă la publicația online greatnews.ro, a câștigat Bursa „Liviu Iancu” în luna august pentru un reportaj realizat într-un tren defect al CFR Călători.

Articolul „Ziua în care am mers în trenul CFR cu două locomotive defecte. În vagonul-seră, lângă o sacoșă cu pește împuțit” a fost selectat pentru primirea bursei după ce a primit cele mai multe voturi din partea jurnaliștilor Profit.ro.

Profit.ro îi încurajează pe toți jurnaliștii – indiferent de platforma pe care au publicat (radio, TV, presă scrisă) și de vârstă – să trimită pe adresa de e-mail profit@profit.ro materiale nu mai vechi de 3 luni pentru a concura la obținerea bursei în cuantum de 2.500 de lei.

Se acordă burse pentru 3 genuri jurnalistice:

REPORTAJ – Sunt apreciate: subiectul ales, unghiul de abordare, componenta vizuală, calitatea informației și a datelor, coerența stilistică, scriitura;

INVESTIGAȚIE / ANCHETĂ – Sunt evaluate: calitatea documentării și a surselor, impactul materialului, relevanța subiectului, coerența stilistică;

OPINIE / PAMFLET Sunt apreciate: coerența ideilor, calitatea scriiturii, umorul.

Tematica materialelor jurnalistice poate fi din orice domeniu al vieții sociale, nu doar din domeniul economic. Câștigătorii burselor acordate lunar sunt desemnați de un juriu format din toți jurnaliștii Profit.ro.