Joe Biden a alunecat și are fracturi la picior. Cum a reacționat Donald Trump

FOTO: Joe Biden/Facebook
FOTO: Joe Biden/Facebook

Președintele ale al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a alunecat în timp ce se juca cu câinele său, Major, și are fracturi de stres la oasele tarsiene, de la mijlocul tălpii. Potrivit medicului său personal, Kevin O`Connnor,  Biden va trebui să poarte câteva săptămâni o orteză specială.

Radiografia cu raze X pe care a făcut-o inițial Biden nu a evideniat o fractură, însă după un computer tomograf a fost stabili diagnosticul.

Duminică seara, președintele în exercițiu Donald Trump a scris pe Twitter „Fă-te bine repede!” și a repostat un filmuleț în care Joe Biden este surprins în timp ce iese șchiopătând din clinica ortopedică și intră într-o mașină.

Joe Biden are 78 de ani și va fi cea mai în vârstă persoană care va prelua președinția americană, în ianuarie 2021. În timpul campaniei electorale, echipa sa a dat publicității un raport medical care arată că Biden este sănătos și apt pentru a-și asuma funcția de președinte.

Familia Biden are doi câini, ambii ciobănești germani. Joe Biden urmează să-și preia mandatul pe 20 ianuarie 2021.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.