Joc educativ pentru cei care vor să trăiască sănătos. Premii de 800 de euro

Un joc educativ îi învață pe copii, adolescenți și adulți să trăiască sănătos. Prin intermediul său, copiii vor şti să aleagă corect alimentele de la mesele principale ale zilei și vor realiza cât de importante sunt exercițiile fizice.

Jocul e disponibil online, pe siteul updatelasanatate.ro. Utilizatorul alege un personaj, pe care va trebui să îl hrănească (corect) timp de 15 zile. În funcție de cât de bine aleg alimentele și sporturile pentru personajul lor, utilizatorii vor acumula 1, 2, 3, 4 sau 5 steluțe, pe parcursul celor 15 zile de joc.

A doua parte a jocului constă într-un test complex despre nutriție și viață echilibrată. Utilizatorii vor avea în față un set de chestionare, cu întrebări de tip grilă (fiecare întrebare are un singur răspuns corect). Utilizatorii pot indica ușor răspunsurile corecte dacă citesc secțiunile „Sfaturi de nutriție”, „Stilul de viață echilibrat” și „Știați că…?”, de pe site.

Utilizatorii care vor strânge cel puțin patru steluțe pentru modul în care au hrănit și antrenat personajul și cel puțin 80 de puncte la chestionare intră automat în tragerea la sorți pentru un premiu de 500 de euro și 10 premii de câte 30 de euro.

Jocul a fost creat de Asociația IMPACT, cu ajutorul Telekom. Toate detaliile despre concurs pot fi consultate aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Parole GTA San Andreas
Locuri de muncă în construcții. Oferte din Suedia, Austria, Germania, Franța și Polonia
Campioni la mărinimie. Oamenii care trudesc pentru a salva satele României
Reduceri pentru copii de 1 iunie. eMAG are promoții la jucării, haine și încălțăminte

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.