Joburi RCS RDS: vânzători ce iau peste 4.500 de lei net, bacșișuri de 2.000 de lei / lună

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

Joburi RCS RDS. Compania de servicii de telecomunicații RCS & RDS face angajări în această perioadă în mai multe orașe din România.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați ai companiei, unii agenți de vânzări realizează venituri ce sar de 4.500 de lei. De exemplu, un agent de vânzări angajat full time în Râmnicu Vâlcea, cu o experiență în domeniu de 3 ani, a câștigat în februarie 2019 un salariu lunar net de 1.200 de lei plus un bonus de stoc de 3.500 de lei pe lună.

Conform unui alt salariat, câștigurile din bacșișuri pot fi și ele substanțiale în cazul anumitor angajați.

Angajat full time ca operator de telecomunicații în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 12 ani, un salariat a câștigat în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 1.150 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe lună și bacșișuri de 2.000 de lei pe lună.

Joburi RCS RDS – Se caută:

– macaragiu / șofer profesionist
– administrator de clădiri
– coordonator pentru departamentul de travel
– ingineri

Joburi RCS RDS – Locuri de muncă sunt disponibile în:

– Brașov
– București
– Cluj-Napoca
– Iași

Joburi RCS RDS – Descrierea jobului de administrator de clădiri:

– răspunde de buna derulare a contractelor cu furnizorii de servicii administrative;
– asigură păstrarea în condiții bune a clădirilor, mobilierului, arhivei, sistemelor electrice și de instalații ale clădirii (în baza evaluărilor periodice și a planificării reviziilor);
– alcătuiește, gestionează și eficientizează bugetul de cheltuieli corespunzător departamentului Administrativ;
– întocmește pontajele de prezență pentru angajații din departamentul Administrativ;
– supraveghează și controlează personalul de curățenie din cadrul departamentului Administrativ;
– asigură întocmirea recepțiilor și a bonurilor de consum pentru toate materialele cumpărate și răspunde de predarea recepțiilor la biroul financiar, pentru decontări;
– asigură activitățile de protocol la primirea delegațiilor.

Joburi RCS RDS – Candidatul ideal pentru postul de macaragiu / șofer profesionist:

– Studii medii (liceu sau școală profesională);
– Experiență de minimum 2 ani pe un post similar (cunoștințele de mecanică reprezintă un avantaj);
– Cunoștințele de întreținerea și reparația utilajelor constituie avantaj;
– Cunoștințe de utilizare a documentației tehnice;
– Permis de conducere categoriile: B, C+E și experiență relevantă;
– Seriozitate, disponibilitate pentru lucru în echipă, abilități de comunicare, punctualitate;
– Disponibilitate pentru delegații 100% din programul de lucru.

Joburi RCS RDS – Descrierea jobului de coordonator al departamentului de travel:

– Furnizează și dezvoltă planuri de călătorie și programe pentru toți angajații care pleacă în delegații;
– Desfășoară în permanență activități de prospectare pentru a fi la curent cu dinamica pieței și evoluția calitate-cost a serviciilor de business travel;
– Asigură soluții de trasee pentru călătorii la cele mai convenabile costuri;
– Efectuează rezervări la unitățile hoteliere;
– Interacționează cu departamentul Financiar – Contabilitate pentru a se asigura că planificările de călătorie rămân în limitele bugetului și ajută cu vizele și alte documente de planificare a delegațiilor;
– Menține baza de date cu rezervările hoteliere (date de cazare, număr de persoane cazate, localitatea, numele unității hoteliere unde au fost cazați angajații);
– Negociază clauzele contractuale cu unitățile de cazare;
– Inițiază toate documentele online, în program, astfel încât să fie efectuate plățile către unitățile de cazare în timpul agreat;
– Urmărește plata facturilor către unitățile de cazare;
– Comunică angajaților informații pertinente și soluționează orice problemă de planificare.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi aici.

Joburi RCS RDS – Ce salarii sunt:

Potrivit siteului undelucram.ro, un agent de vânzări angajat full time în Râmnicu Vâlcea, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 1.200 de lei plus un bonus de stoc de 3.500 de lei pe lună.

Un programator angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 8.000 de lei net.

Un casier angajat full time în Moisei, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei și un bonus de 200 de lei lunar.

Joburi RCS RDS – Ce bonusuri se oferă:

Un operator telesales angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un operator telecomunicații angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 1.150 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe lună și bacșișuri de 2.000 de lei pe lună.

Un operator call center angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în decembrie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un inginer de telecomunicații angajat full time în Reșița, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în decembrie 2018 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un tehnician de telecomunicații angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Joburi RCS RDS – Lista salariilor:

Un agent comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un inginer de telecomunicații angajat full time la Brașov, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 4.000.

Un tehnician de teren angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.