Joburi la Ursus. Angajații care câștigă de la 3.500 de lei net / lună în sus

ursus locuri de muncă
Foto: Captură YouTube

Compania Ursus face angajări în această perioadă în 5 orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la reprezentanți de vânzări la stivuitoriști.

Sunt libere următoarele posturi:

– reprezentant de vânzări
– stivuitorist
– motostivuitorist
– șef de echipă fabricare bere
– operator la fabricarea berii
– electrician întreținere
– mecanic întreținere
– economist
– tehnician laborant microbiologie

Compania face angajări în orașele:

– Brașov
– București
– Cluj-Napoca
– Timișoara
– Zalău

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi aici.

Ce salarii sunt la Ursus

Potrivit undelucram.ro, un șef de echipă din producție, angajat full time în mai 2020 în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga un salariu lunar net de 3.700 de lei.

Un reprezentant de vânzări angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei, un bonus de 1.500 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 2.000 de lei pe an.

Un manager de brand angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 5.000 de lei.

Un tehnician în laborator angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 4.000 de lei și tichete de masă de 315 lei lunar.

Un manager de brand senior, cu o experiență în domeniu de 2 ani, angajat full time în București, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 8.200 de lei, un bonus de 8.000 de lei pe an și tichete de masă de 240 de lei lunar.

Un operator angajat full time în Buzău, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 2.500 de lei și tichete de masă.

Un operator principal angajat full time în Buzău, cu o experiență în domeniu de 29 de ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 1.700 de lei și tichete de masă de 20 de lei bonul.

Un tehnician laborant angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 11 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.