Joburi la Profi în 76 de localități. Angajații ce câștigă peste 4.000 de lei net / lună

locuri de muncă la profi angajări profi locuri de muncă profi
Foto: Retail-FMCG.ro

Compania Profi face angajări în această perioadă în peste 70 de localități din țară, pe poziții foarte diverse, de la casieri, stivuitoriști și lucrători comerciali la șefi de magazin și manageri.

Lanțul de supermarketuri Profi face angajări în această perioadă în localitățile:

– Alba Iulia
– Alexandria
– Agăș, județul Bacău
– Apahida
– Bacău
– Bahnea, județul Mureș
– Baia Mare
– Bistrița
– Bolintin-Deal
– Brașov
– București
– Buzău
– Câmpia Turzii
– Ciorogârla
– Cluj-Napoca
– Craiova
– Codlea
– Comănești, județul Bacău
– Constanța
– Crevedia
– Cugir
– Darova, județul Timiș
– Deva
– Făurei, județul Brăila
– Felnac, județul Arad
– Florești
– Focșani
– Foeni, județul Timiș
– Galați
– Găești
– Gherla
– Ghilad, județul Timiș
– Ghimbav, județul Brașov
– Ghirdoveni, județul Dâmbovița
– Ghiroda, județul Timiș
– Giurgiu
– Gottlob, județul Timiș
– Gugești, județul Vrancea
– Iași
– Jimbolia, județul Timiș
– Joița, județul Giurgiu
– Luduș
– Măgura, județul Teleorman
– Mihăilești, județul Giurgiu
– Moreni
– Odorheiu Secuiesc
– Oradea
– Orțișoara, județul Timiș
– Petroșani
– Pitești
– Ploiești
– Plopii Slăvitești, județul Teleorman
– Răcari
– Râmnicu Vâlcea
– Reghin
– Reșița
– Roșiorii de Vede
– Sacoșu Turcesc, județul Timiș
– Satulung, județul Maramureș
– Satu Mare
– Sânandrei, județul Timiș
– Sibiu
– Sighișoara
– Slobozia
– Târgoviște
– Târgu Jiu
– Târgu Mureș
– Techirghiol
– Timișoara
– Titu
– Tormac, județul Timiș
– Tulcea
– Turda
– Vaslui
– Vatra Dornei
– Voiteg, județul Timiș

Sunt libere următoarele posturi:

– șef de magazin
– casier
– lucrător comercial
– șef de tură
– director zonal
– director operațional regional
– manager proiect de construcții
– responsabil calitate carne
– responsabil calitate legume și fructe în depozit
– manager de proiect resurse umane
– picker în depozit
– manager transport regional
– operator PC în depozit
– manager de depozit
– manipulant marfă congelată în depozit
– stivuitorist de produse congelate în depozit
– gestionar de ambalaje în depozit
– manager de securitate
– tehnician întreținere și reparații în depozit
– economist
– referent adminstrativ
– responsabil produse proaspete
– manipulant marfă depozit fresh
– manager proiect construcții
– operator prețuri
– consilier juridic
– responsabil aprovizionare
– asistent manager
– manager de expansiune
– responsabil protecția datelor
– analist de business
– controlor stoc
– controlor stoc mobil
– director departament autorizații
– vânzător de mezeluri

Potrivit unora dintre anunțurile de angajare din București, salariul de început este de 2.680 de lei brut, la care se adaugă decontarea transportului.

Locuri de muncă sunt atât full time, cât și part time.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi aici.

Ce salarii sunt la Profi

Potrivit siteului undelucram.ro, șefii de magazine și șefii de departamente cu experiență ajung să aibă venituri de peste 4.000 de lei.

Un șef de magazin angajat full time în Lugoj, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2020 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 2.027 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar. Prin urmare, veniturile sale nete, fără bonurile de masă, erau de 5.227 de lei.

Un șef de magazin angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 4.800 de lei, un bonus de 2.100 de lei pe lună și tichte de masă de 300 de lei lunar.

Un șef de magazin angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 4.200 de lei și tichete de masă de 285 de lei lunar.

Un șef de tură angajat full time în Suceava, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în luna mai 2020 un salariu lunar net de 2.800 de lei și un bonus de 1.350 de lei pe lună, plus tichete de masă de 300 de lei lunar. Prin urmare, el câștiga 4.150 de lei net pe lună.

Un șef de magazin angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 720 de lei lunar și alte bonusuri de 450 de lei pe lună. Astfel, el obținea așadar venituri nete de 4.370 de lei pe lună.

Un șef de echipă angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 200 de lei lunar, tichete de masă de 20 de lei bonul, un bonus de stoc de 100 de lei pe lună, un comision din vânzări de 50 de lei pe lună, bacșișuri de 50 de lei pe lună, tantiemă de 30 de lei pe lună și alte bonusuri de 100 de lei pe lună.

Un stivuitorist cu o experiență în domeniu de 3 ani, angajat full time în județul Ilfov, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.450 de lei.

Un casier angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 2.230 de lei pe lună, un bonus de 450 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un casier comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iulie 2020 un salariu lunar net de 2.100 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 2.350 de lei, un bonus de 270 de lei e lună și tichete de masă de 300 de lei.

Un responsabil recepție angajat la Apahida, full time, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 2.300 de lei, un bonus de 2.200 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un casier principal trezor angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 1.500 de lei, un bonus de 100 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat la raionul de fructe și legume, angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 1.600 de lei, tichete de masă de 315 lei, un comision din vânzări de 70 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.100 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în Galați, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 1.280 de lei, un bonus de 170 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.