Joburi la Lidl în 30 de orașe. Vânzătorii care iau și 4.000 de lei net / lună

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Lanțul de hipermarketuri Lidl face angajări în această perioadă în 30 orașe din România, pe poziții foarte diverse, de la vânzători la manageri de magazin.

Joburile sunt disponibile în:

– Arad
– Bacău
– Baia Mare
– Balotești, județul Ilfov
– Bragadiru, județul Ilfov
– București
– Calafat
– Caransebeș
– Câmpina
– Câmpulung Muscel
– Constanța
– Domnești, Ilfov
– Galați
– Ghiroda
– Gura Humorului
– Hunedoara
– Iernut
– Jimbolia
– Onești
– Pantelimon, Ilfov
– Pecica, județul Arad
– Ploiești
– Roman
– Târgu Jiu
– Timișoara
– Titu
– Tulcea
– Tunari, Ilfov
– Voluntari, Ilfov
– Zalău

Sunt libere următoarele posturi:

– vânzător
– ajutor de vânzător
– asistent manager
– lucrător în depozit (pregătire marfă)
– șef de vânzări zona de vest a țării
– stivuitorist intrare marfă – depozit
– manager de magazin

Ce se oferă:

– majorări salariale anuale
– tichete de masă în valoare de 15 lei tichetul
– sporuri salariale
– bonusuri și prime ocazionale
– tichete cadou cu diferite ocazii
– asigurare medicală privată
– pachete de asigurare medicală pentru membrii familiei
– asigurare de accidente

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți afla aici și aici.

Ce salarii sunt la Lidl

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajți de la Lidl, unii dintre vânzătorii cu experiență ajung să câștige chiar și salarii de peste 4.000 de lei net pe lună.

De exemplu, un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un vânzător angajat full time în Drobeta Turnu Severin, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei și tichete de masă de 315 lei.

Un responsabil pentru casele de marcat angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în anul 2018 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în anul 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 2.540 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe an, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 400 de lei pe an.

Un manager adjunct angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 9.100 de lei.

Un șef de magazin adjunct angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în 2019 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un vânzător angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 2.250 de lei și tichete de masă de 250 de lei.

Un asistent manager angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net 3.600 de lei, un bonus pe an de 3.200 de lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un casier și manipulator de marfă angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Un vânzător angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 2.600 de lei, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 2.000 de lei pe an.

Un manager de magazin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 5.000 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.