Joburi la IKEA. Angajații care iau peste 3.500 de lei net / lună: se oferă reduceri la toate produsele companiei

locuri de muncă la ikea angajări ikea locuri de muncă ikea angajări Theodor Pallady
Foto: aquariusgrup.ro

IKEA face angajări în această perioadă, pe mai multe posturi.

CLICK AICI pentru DETALII.

Ce joburi sunt disponibile:

 • stivuitorist
 • interior design co-worker
 • asset management leader IKEA South-East
 • store visual merchandising / activity
 • goods flow in team leader

AICI puteți APLICA.

Joburile sunt în:

 • București
 • Timișoara

AICI GĂSIȚI MAI MULTE INFORMAȚII.

Ce se oferă în afară de salariu:

 • compensații suplimentare dacă se lucrează în schimbul de noapte sau în weekend
 • indemnizație pentru transport și masă
 • angajații au la dispoziție mâncare gătită (cu carne sau vegetariană) în restaurantul angajaților, precum și băuturi și gustări gratuite (cafea, sucuri, fructe)

  CLICK AICI pentru DETALII.
 • angajații primesc în fiecare an un voucher de vacanță
 • reduceri la toate producele companiei
 • bonusuri de performanță
 • abonament medical privat și asigurare de viață
 • cursuri de training

AICI PUTEȚI APLICA.

Ce salarii sunt la IKEA pentru posturile de conducere

Cele mai mari salarii le au managerii, coordonatorii de vânzări, specialiștii în marketing, șefii de departament sau liderii de echipă.

De exemplu, un coordonator zonal de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în aprilie 2021 un salariu lunar net de 7.800 de lei.

Un manager de securitate angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în octombrie 2021 un salariu lunar net de 6.000 de lei.

Un specialist în marketing angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iunie 2021 un salariu lunar net de 4.200 de lei, un bonus de 6.000 de lei pe an și tichete de masă de 400 de lei lunar.

Un lider de echipă de logistică angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 3.900 de lei, tichete de masă de 300 de lei, și alte bonusuri de 150 de lei pe an.

Un lider de echipă angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 3.500 de lei, un bonus de 3.500 de lei pe an, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 150 de lei pe lună.

Un șef de departament angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 3.500 de lei și tichete de masă de 300 de lei.

Un șef de departament angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Ce salarii au lucrătorii comerciali și operatorii call center

Un lucrător comercial logistică angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2021 un salariu lunar net de 2.800 de lei, potrivit undelucram.ro.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în iulie 2020 un salariu lunar net de 2.450 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 150 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în aprilie 2021 un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 2.283 de lei, un bonus de 150 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un lucrător comercial principal angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un agent call center angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un consultant de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.100 de lei și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.100 de lei și tichete de masă de 315 lei.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în 2021 un salariu lunar net de 2.060 de lei.

Un operator call center angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Ce alte salarii sunt la IKEA

Un asistent de marketing angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2022 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un agent pentru servicii cu clienții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iunie 2022 un salariu lunar net de 2.450 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.