Joburi în Marea Britanie. 1.875 de euro pe lună pentru îngrijitori la domiciliu

O firmă de recrutare caută personal pentru îngrijirea la domiciliu în Marea Britanie. Jobul presupune deplasarea la domiciliul bătrânilor cu mașina oferită de către companei pentru a le oferi îngrijire personală.

Experiența în domeniu nu este obligatori, însă poate reprezenta un avantaj. Cazarea este oferită de către angajator. Detalii aflați AICI.

Contractul de muncă este permanent și vi se asigură minim 40 de ore pe săptămână și posibilitatea de a lucra overtime.

Angajatorul vă ajută să obțineți NiNo (National Insurance Number) și să vă deschideți un cont bancar. Contractul se semnează înainte de plecarea în Anglia, iar perioada de training este plătită.

Firma de recrutare spune că oferă asistență și după angajare. „Ne asigurăm că angajamentele contractuale sunt respectate, că adaptarea dumneavoastră se face în condiții eficiente și că sunteți mulțumiți de locul de muncă. Nu se percepe comision”, se arată în anunțul de angajare.

Reprezentanții companiei de recrutare mai spun că firma are o experiență de 12 ani în selecția de personal în special în Marea Britanie.

În ceea ce privește salariile pentru aceste locuri de muncă și mai multe detalii aflați LA ACEST LINK.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Orange face angajări. Se caută și persoane fără experiență
Locuri de muncă în agricultură. Străinii caută fermieri români
Englezii vor să angajeze români. Restaurantele și spitalele din Marea Britanie oferă condiții excelente