Joburi în bănci. Se caută și fără experiență

FOTO: rawpixel/Pixabay.com
FOTO: rawpixel/Pixabay.com

Mai multe bănci din România caută angajați în această perioadă. De exemplu, Credit Europe Bank România se adresează care sunt la primul job, pentru echipa CardAvantaj. Mai multe detalii găsiți – aici.

BCR caută persoane energice, deschise la noi oportunități, cărora le place să lucreze într-un mediu dinamic și concurențial pentru funcția de „partner clienți retail”.

Printre altele, cei care se angajează pe acest post vor promova și vinde produsele și serviciile din oferta băncii și a subsidiarelor către clienții mass market, existenți sau potențiali. Mai multe detalii despre acest post găsiți – aici. Întreaga ofertă cu locuri de muncă de la BCR o găsiți – aici.

Banca Românească este în căutare de ofițer bancar IMM. Printre altele, candidatul pentru acest post trebuie să fie o „persoană comunicativă, deschisă către client și prospectarea pieței, cu abilități de negociere, spirit de echipă, dorința de a dezvolta un portofoliu de clienți”. Întreaga listă de locuri de muncă la Banca Românească o găsiți – aici.

Cei care vor să facă un intership în domeniu pot alege Banca Transilvania. Candidații trebuie să aibă studii superioare sau în curs de desfășurare, de preferat economice, să știe limbi străine, să aibă abilități de comunicare, spirit de echipă și cunoștințe de operare a calculatorului.

Reprezentanții Băncii Transilvania spun că „în urma evaluării performanțelor pe durata internship-ului, candidații selectați pot primi o ofertă de angajare, condițiile pentru care vor fi discutate în urma încheierii stagiului. Mai multe detalii despre această ofertă de la Banca Transilvania o găsiți – aici.

BRD caută un administrator operațiuni curente. Printre responsabilitățile acestui post se numără promovarea și vânzarea produselor și serviciilor către clienți.

„Efectuezi operațiuni curente în lei și valută, conform cererilor formulate de clienții noștri, persoane fizice și juridice; primești și verifici documentele aferente operațiunilor ordonate de clienții noștri; asiguri gestionarea numeralului”, precizează în anunțul de angajare reprezentanții BRD. Mai multe detalii despre acest post găsiți – aici.

FOTO: rawpixel/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.