„Job de vis” pe o insulă din Grecia pe care îl vor 40.000 de oameni

FOTO: travelspot/Pixabay.com
FOTO: travelspot/Pixabay.com

Un anunț de angajare postat pe Facebook de proprietarii unui „sanctuar pentru pisici” de pe insula grecească Syros a atras aproximativ 40.000 de candidați.

Joan și Richard Bowell, originari din Danemarca și Marea Britanie, au căutat o persoană căreia să-i placă pisicile și să fie dispusă să se mute temporar pe insulă, unde să aibă grijă de 55 de pisici.

În anunț era precizat că persoana selectată va locui într-o casă care va avea vedere directă la marea Egee.

Cei doi au spus că-și doreau să găsească măcar 25 de doritori din care să aleagă. Însă s-au arătat interesați aproape 40.000 de oameni. Joan Bowell a spus că primea zilnic peste 1.600 de e-mail-uri.

Au fost și scrisori de la refugiați care voiau să le trimită banii familiilor rămase acasă, altele erau de la femei abuzate care voiau să scape de soții lor violenți sau altele de la oameni care își doreau să își deschidă propriile asociații pentru protecția animalelor.

În final, a fost aleasă o femeie de 62 de ani din California, pe nume Jeffyne Telson, care are propriul sanctuar de pisici în Santa Barbara și visa să viziteze Grecia.

Cei doi soți Bowell au mers până în California pentru interviu și i-au oferit job-ul americancei.

FOTO: travelspot/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.