Jandarmii au băgat cu forța două persoane într-un centru de carantină

FOTO: Captură video Facebook
FOTO: Captură video Facebook

În fața unui centru de carantină din Timișoara s-a iscat un mic scandal după ce două persoane, soț și soție, au refuzat să intre în centrul de carantină. Potrivit tion.ro, cele două persoane au fost luate cu forța din mașină și duse în centrul de carantină, după ce au venit din străinătate și au refuzat să respecte regulile impuse de autorități.

Potrivit sursei citate, scandalul a avut loc în fața centrului de carantină de pe strada Martir Dan Carpin din Timișoara. Cele două persoane au venit din străinătate, iar în momentul în care au ajuns la vamă le-au spus adevărul polițiștilor de frontieră.

La scurt timp, mașina lor a fost escortată până la Timișoara, unde urmau să intre în carantină instituționalizată. Însă, când au ajuns în fața centrului, ar fi refuzat să coboare din mașină și să intre în clădire.

Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, și femeia, care are 61 de ani, au fost luați pur și simplu pe sus de către jandarmi și băgați cu forța în curtea imobilului în care vor sta în carantină.
În imaginile postate pe Facebook pot fi observați jandarmii care încearcă să îi convingă cei doi soți să coboare din mașină pentru a intra în imobil. Cei doi refuză, iar jandarmii trag de ei și îi scot cu foața din mașină, apoi îi împing în curtea centrului de carantină. În tot acest timp, cei doi strigă: „Oameni buni, oameni buni, umărul meu, mi-a rupt mâna….”.
Apoi, pe imagini apare și un copil care ar fi fost coborât din mașina și dus de un jandarm în centrul de carantină.


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.