Jaf la o bancă, lângă sediul Poliției. Casiera a primit un bilet-amenințare

Mesajul primit de casieră. Sursa: Digi24

Un bărbat a jefuit în dimineața zilei de marți, 17 noiembrie, o sucursală bancară din sectorul 2 al Capitalei, relatează postul de televiziune Digi24.

Sucursala jefuită se află pe Bulevardul Ștefan cel Mare, peste drum de sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Jaful s-a produs la ora 10 dimineața, când în agenție erau doar angajați.

Poliția a fost anunțată printr-un apel la 112 că în sediu a pătruns un bărbat care a amenințat-o pe una dintre casiere și a furat 10.000 de lei. El a amenințat-o pe femeie prin intermediul unui bilet care conținea un mesaj scris cu pixul, cu litere de tipar.

„Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar… Dacă te conformezi ajungi acasă cu bine! Dacă faci un pas greșit te tai”, este mesajul primit de casieră.

Bărbatul a primit banii și a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în timpul jafului.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, mai notează sursa citată.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.