Jaf armat la o benzinărie din București

gangster hoț

Foto: sick-street-photography / pixabay.com

Un tânăr în vârstă de 18 ani este cercetat de polițiști pentru tâlhărie calificată. El este acuzat că i-a amenințat cu un pistol de tip air-soft pe angajații unei benzinării din București, după care a furat mai multe bunuri, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

La data de 18 octombrie, Secția 7 Poliție a fost sesizată că un bărbat necunoscut, ce avea fața acoperită, i-a amenințat cu un pistol pe angajații unei benzinării din sectorul 2, iar apoi a furat mai multe bunuri.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, iar în urma investigațiilor a fost identificat un tânăr în vârstă de 18 ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională, bănuit de comiterea faptei.

Se pare că tânărul a fost ajutat de un bărbat în vârstă de 32 de ani, care ar fi supravegheat locul pentru a nu fi surprinși, precum și traseul folosit ulterior comiterii faptei.

Polițiștii au descoperit în locuința tânărului un pistol de tip air-soft pe care acesta l-ar fi folosit la comiterea furtului. Ambii bărbați au fost duși la audieri.

Foto: sick-street-photography / pixabay.com


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version