Isterie la o școală printre părinți și elevi: „Uitați, le-a făcut anti-Covid fără să știe familia!”

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Un elev de la o școală din orașul Murgeni, județul Vaslui, a reușit să provoace panică printre părinții și ceilalți colegi. Acesta, după ce a fost prins chiulind, și-a minițit părinții spunându-le că a fugit de la școală pentru că elevii sunt testați pentru coronavirus și li se face vaccin anti-COVID, potrivit vremeanoua.ro.

Vestea s-a răspândit rapid pe străzile orașului și mai mulți părinții revoltați au mers la școală să-și ia copii. Imediat s-au stârnit haosului, elevii au fugit din clase, mai mulți părinți au venit pentru a-și lua copiii, iar întreg incidentul a fost transmis live pe Facebook.

Incidentul s-a încheiat în momentul în care a ajuns Poliția. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică și ai Inspectoratului Școlar Județean Vaslui au negat cu vehemență că la școala din Murgeni ar fi avut loc vreo acțiune medicală.

Aceștia au spus că nu s-au eliberat doze de vaccin și nu există nicio acțiune de acest fel în județul Vaslui. „Un elev a plecat de la ore si a răspândit zvonul că în școală se fac teste pentru COVID-19, iar copiii sunt vaccinați.

În realitate, nici vorbă de așa ceva, dar cu toate acestea mai mulți părinții s-au adunat la școală și și-au luat copiii acasă fără să verifice informațiile. Pentru a aplana întreaga situatie, conducerea unității școlare a chemat Poliția la fața locului”, a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui, prof. Loredana Roman.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.