ÎPS Teodosie spune că există un exercițiu mai bun decât mersul la sală: „Pune în mișcare toți mușchii trupului, dacă e făcută corect”

DNA cere arestarea la domiciliu a Arhiepiscopului Teodosie (Foto: observator.tv)

DNA cere arestarea la domiciliu a Arhiepiscopului Teodosie (Foto: observator.tv)

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, consideră că cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile, pentru că pun în mișcare toți mușchii.

Întrebat despre ce părere are despre mersul la sală, Teodosie a răspuns că „sigur, este bine să meargă sportivii la sala de sport, că şi-au ales această cale şi e binecuvântată.

Dar noi avem sportul nostru religios, metania. Nu există exerciţiu fizic mai binefăcător şi mai complet pentru ca să pună în mişcare toţi muşchii trupului precum metania, dacă e făcută corect”.

El a adăugat că oamenii trebuie să fie atenți, pentru că „peste tot sunt demoni în jurul nostru”.

Interjecția „zău”, considerată un păcat
Duminică, Arhiepiscopul Tomisului a declarat că folosirea interjecției „zău” este un păcat, iar cei care folosesc acest cuvânt „îl iau pe Dumnezeu martor la lucruri mărunte”.

Potrivit dicţionarelor, zău” este o interjecţie care întăreşte o afirmaţie sau o negaţie şi care are semnificaţia: „pe legea mea”, „jur că”, „într-adevăr” sau „fără îndoială”.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version