Iohannis, către liberali: ”Să nu ne culcăm pe o ureche”

klaus iohannis
Foto: Captură Facebook

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit azi cu liderii PNL în Biroul Politic Național și a avut câteva povețe pentru Ludovic Orban și compania.

Potrivit surselor G4Media, președintele reales al României i-a mânat în continuare pe liberali împotriva PSD, adevăratul adversar.

Șeful statului i-a îndemnat pe liberali să nu se culce pe-o ureche după câștigarea alegerilor prezidențiale, explicându-le că românii nu i-au votat doar pentru schimbarea PSD, ci așteaptă soluții de la guvernarea liberală.

Potrivit lui Iohannis, PNL este cotat în prezent la aproape 40 la sută intenție de vot în toate sondajele.

Preşedintele Klaus Iohannis este prezent luni la Parlament, unde a participat la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, pentru a trage concluziile necesare după campania electorală din toamnă.

”Toate vor fi rezolvate la momentul oportun, care va veni destul de repede, dar acum, în prima fază, am avut rugămintea – şi cred că a fost bine primită – să rezolvăm prima dată lucrul care este cel mai urgent, în speţă bugetul pentru 2020. După aceea, ne putem gândi şi la celelalte chestiuni, care sunt foarte importante. În paralel cu pregătirea bugetului este nevoie de pregătirea unor măsuri care sunt destul de urgente pentru sfârşitul acestui an”, a spus Iohannis la intrarea în ședință.