O tânără din România face 220.000 de euro pe an. Afacerea care i-a adus un succes uriaș

ioana cojocaru kult

Ioana Cojocaru. Foto: "Ziarul financiar" / kulthome.ro

Ioana Cojocaru, o antreprenoare din București care are propriul showroom de mobilă, are vânzări de aproximativ 220.000 de euro din comercializarea de piese de mobilier, relatează “Ziarul financiar”.

Ioana Cojocaru a decis să investească într-un showroom de mobilă din capitală în urmă cu zece ani, așa că a creat brandul KULT!. Pie­sele comer­ciali­zate sunt aduse pe plan local prin inter­mediul unor parteneriate cu producători din Italia, Spania, Portugalia şi Austria.

În vârstă de 40 de ani, fondatoarea showroomului este absolventă a Şcolii Naţionale de Studii Po­litice şi Adminis­tra­tive din Bucureşti.

A decis să lanseze afa­ce­rea KULT! după expe­rienţa de muncă într-o firmă belgiană din România, unde crea proiecte digitale şi biblioteci virtuale.

„Sora mea (Zora Cojocaru – n.red.) a venit cu ideea de a deschide un showroom, ea este pasionată de arta culinară şi este absolventă a unor cursuri de gătit în Austria. Ne-am propus să realizăm bucătării în care românii să gătească, să fie inspiraţi să experimenteze şi să folosească timpul cât mai eficient“, a povestit Ioana Co­jocaru pentru sursa citată.

Forastero, firma care administrează brandul KULT!, a fost înfiinţată cu o in­vestiţie de 100.000 de euro, re­­­surse necesare ame­najării show­­­roomului, cât şi pentru pro­gramele de pro­iec­tare, tehnologie şi marketing.

„Inves­ti­ţia iniţială a repre­zen­tat economiile fa­mi­liei“, a explicat an­­tre­­prenoarea.

„KULT! își declară modul de a concepe, interpreta și decora spațiile prin lărgirea orizontului dincolo de bucătărie. Exigențele clienților dar și trendul mereu în schimbare ne-au făcut să alegem mărci de prestigiu în domeniu, cu design dinamic și inovator, adaptat cât mai multor stiluri. Am început cu ce a fost mai greu – consiliere, proiectare și montaj pentru mobilier de bucătărie – și ne-am extins activitatea încercând să acoperim întreaga amenajare a unei locuințe și nu numai. Începând din 2008 KULT! oferă o gamă complexa de mobilier pentru living, dining, dormitor, dressing, hol, camere pentru copii și chiar mobilier de birou. Unii oameni caută plăcerea sufletească în cele mai îndepărtate locuri; majoritatea o găsesc acasă”, se arată pe site-ul kulthome.ro.

Showroom-ul KULT! din București se află pe Calea Floreasca nr. 91-111.

Foto: kulthome.ro
Foto: kulthome.ro
Foto: kulthome.ro
Foto: kulthome.ro
Foto: kulthome.ro
Foto: kulthome.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version