Interes uriaș pentru Casa Verde Fotovoltaice. În cât timp s-a terminat bugetul pentru București – Ilfov

panouri fotovoltaice
Foto: PhotoMIX-Company / pixabay.com

Programul Casa Verde Fotovoltaice pentru persoanele fizice a continuat cu regiunea București – Ilfov. Fondurile s-au epuizat în aproximativ 1 minut. Cei care locuiesc în această regiune au avut la dispoziție un buget de 114,1 milioane de lei. De altfel, este și regiunea în care sunt cei mai mulți prosumatori din țară.

Programul nu s-a încheiat. Luni, 7 octombrie, se vor înscrie locuitorii din regiunea Sud-Vest Oltenia, județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea, iar marți, 8 octombrie, va fi rândul celor din regiunea Vest, județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

Bugetul total al schemei în acest an este de 2 miliarde de lei, iar fiecare beneficiar primește 30.000 de lei de la stat pentru a-și instala panouri fotovoltaice și baterii de stocare.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.