Înșelătorie de iarnă: A plătit 3.000 de lei pentru cazare la munte, însă a avut o surpriză neplăcută

Un tânăr din județul Dâmbovița a fost păcălit cu 3.000 de lei pe internet, după ce a oferit 3.000 de lei drept avans pentru închirierea unei vile de Revelion.

Vila de la Azuga, care fusese promovată pe un site de mică publicitate, era prezentată cu fotografii luate din altă parte.

Cel care postase anunţul a recunoscut înşelătoria şi a promis că va returna banii, însă apoi şi-a închis telefonul, iar acum este de negăsit. Păgubitul a depus plângere. Poliţiştii spun că sunt mai mulţi oameni în aceeaşi situaţie şi îi avertizează pe turişti să fie precauţi, anunță Știrile PROTV.

Nu este pentru prima oară când se petrec astfel de înșelăciuni în spațiul virtual sau telefonic.

Încercați să evitați să depuneți bani în avans pentru cazare, mai ales dacă nu puteți verifica direct sau nu cunoașteți locul unde vă veți petrece vacanța.

În această vară, mai mulți turiști care au plătit pentru cazare la o vilă din Costinești au aflat că, de fapt, stabilimentul nu există și au pierdut sume importante de bani pe care le-au dat drept avans sau plată integrală a sejurului.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.