Incident la festivalul SAGA. Un DJ și-a întrerupt brusc prestația și a plecat de pe scenă

FOTO: Wikipedia

FOTO: Wikipedia

DJ Hardwell, unul dintre cei mai celebri artiști din industrie, și-a întrerupt prestația de pe scena festivalului SAGA de la București și după ce i-a acuzat pe organizatori că nu l-au plătit pentru eveniment și că nu poate presta din cauza unor probleme tehnice, a plecat de pe scenă.

„Stați, dați-mi un moment. Sunt aici. Am venit tocmai din Olanda ca să fiu în fața voastră. Sunt aici. Sunt aici. Despre asta vorbesc. Dați-mi voie să fiu sincer. Acest festival nu mi-a dat niciun ban pentru show-ul din seara asta.

Dar totuși am venit. Iar echipamentele, totul e de r***t. Nimic nu funcționează. Sunt aici pentru voi, Saga, și vreau să pun muzică pentru voi. Tot echipamentul, totul este dezamăgitor. Nu pot să pun muzică. Mi-e imposibil să prestez. Întregul pupitru al DJ-ului e de rahat. Chiar îmi pare rău!”, a spus Hardwell pe scenă, în fața tuturor.

@alexandramsacara Inca o intamplare cu care sa ne facem cunoscuti in lume #saga #romania #bucuresti #hardwell ♬ original sound – Ale

Organizatorii Festivalului i-au răspuns DJ-ului pe rețelele de socializare.

„Păi, Hardwell, ne pare rău că Rita Ora, Sickick, Loreen și toți DJ-ii de pe alte cinci scene au avut șansa să facă spectacol în prima zi la SAGA și tu nu. Echipamentul a parcurs tot drumul tocmai din Țările de Jos, la fel ca tine. Același set pare să funcționeze perfect pentru Will Sparks chiar în acest moment.

Am muncit din greu pentru a construi ediția din acest an a SAGA de dragul artiștilor și petrecăreților noștri. Am fi rezolvat orice problemă tehnică rapid și fără efort, dacă ne dădeai șansa și nu opreai performanța atât de repede. Am făcut tot ce am putut ca să îți acomodăm cererile, inclusiv în ceea ce privește înțelegerile la plată. Ne pare rău pentru fanii noștri (și ai tăi).

Ar fi adorat să te vadă în sfârșit pe scenă la București. Trimitem doar iubire, și îți dorim numai bine”, au scris organizatorii pe Instagram.

Potrivit G4Media.ro, evenimentul a fost decalat cu aproximativ două ore, iar distanța dintre artiști a fost de 40 de minute în loc de 10 minute, cum prevedea programul.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version