Încă un caz de violență între copii

FOTO: Wokandapix/Pixabay.com
FOTO: Wokandapix/Pixabay.com

Polițiștii din Cugir, județul Alba, au deschis încă o anchetă într-un caz de violență între copii. Oamenii legii s-au sesizat după ce au apărut imagini pe rețelele de socializare cu un băiat care e lovit cu picioarele și palmele de un adolescent, potrivit Alba24.ro.

Polițiștii au reușit în timp scurt să-i identifice pe cei doi. Este vorba despre un copil de 13 ani, care a fost agresat de un altul de 16 ani. Agresiunea ar fi avut loc ca urmare a unei neînțelegeri verbale și spontane, iar între cei doi nu era o relație de prietenie.

Săptămâna aceasta un alt caz a fost mediatizat. Un băiețel de 10 ani din Cugir a fost bătut timp de mai multe minute de alți copii cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani. Imaginile cu copilul trântit la pământ și lovit cu picioarele și palmele au fost surprinse de unul dintre agresori.

Filmul evenimentelor a ajuns apoi la mama celui agresat, care a mers la poliție. Femeia a decis apoi să le facă publice pe o rețea socială.

Incidentul a avut loc luni seara. În imagini se vede cum copilul este lovit, iar alții, care asistă, se amuză.

Mama copilului bătut a declarat pentru Alba24 că imediat după ce a primit videoclipul a făcut o plângere la poliție și a apelat la Institutul Medico-Legal.

Reprezentanții Poliției Alba au transmis că în acest caz a fost deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe. „Persoanele implicate au fost identificate: sunt minori cu vârste cuprinse între 11-16 ani. Pentru miercuri dimineață patru minori au fost chemați la sediul Politiei Cugir, împreună cu părinții, pentru audieri”, au precizat reprezentanții Poliției Alba.

FOTO: Wokandapix/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.