Încă o voce anti-Dragnea. Deputat PSD: Ar trebui să facă un pas în spate

Răzvan Rotaru FOTO: Facebook
Răzvan Rotaru FOTO: Facebook

Deputatul social-democrat Răzvan Rotaru este de părere că președintele PSD, Liviu Dragnea, trebuie să facă un pas în spate și se arată nemulțumit că în calitate de parlamentar nu a fost niciodată consultat cu privire la deciziile politice.

Parlamentarul botoșănean a declarat pentru Agerpres.ro că nu își va da demisia din partid și că va încerca să lupte din interior pentru a reforma partidul.

„Voi face tot ce stă în puterile mele pentru a reuşi să repun partidul şi la nivel de Botoşani şi, alături de ceilalţi colegi, la nivel de ţară, acolo unde îi este locul”, a declarat Răzvan Rotaru, pentru Agerpres.ro.

De asemenea, parlamentarul a mai spus că susține demersul Gabrielei Firea, care i-a cerut lui Liviu Dragnea să facă un pas în lateral.

„Am spus că un pas în lateral din partea lui Dragnea ar fi benefic pentru România, și pentru PSD, dar aceste lucruri trebuie discutate statutar, asumate public.

Nu sunt de acord să înceapă o disidență informală în partid care nu ar face altceva decât să macine partidul din interior (…) PSD ar deveni trei partide mai mici -unii cu Dragnea, unii cu Firea și alții la mijloc care nu știu ce să facă”, a afirmat Gabriela Firea, potrivit Hotnews.ro.

Aceasta a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea și a apropiaților săi, cometând miercuri că aceștia au declanșat o campanie de defăimare a sa, cu „acuzații diabolice” potrivit cărora ar fi fost confiscată de statul paralel sau ar fi devenit purtătorul de cuvânt al celor care se opun grațierii și amnistiei.

Firea a insistat că, pentru că și-a permis să spună că PSD nu merge pe un drum corect, a fost supusă mai multor atacuri în ultimele zile, rodul unei „campanii de intoxicare marca Dragnea”, ea acuzând faptul că formațiunea este condusă într-o manieră dictatorială, potrivit Hotnews.ro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.