Încă o finală pentru extraordinara Simona Halep. Românca se bate pentru trofeu cu Serena Williams

Simona Halep a zburdat pe teren în semifinala de la Cincinnati cu Jelena Jankovici și a revenit pe locul doi în ierarhia mondială.

Românca în vârstă de 23 de ani a avut nevoie doar de o oră și opt minute pentru a trece de jucătoarea din Serbia, scor 6-1, 6-2.

Finala de la Cincinnati, în care o va întâlni pe americanca Serena Williams, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii, este a doua consecutivă pentru Simona Halep, după cea de la Toronto. În Canada, sportiva din România a fost forțată să se retragă în setul decisiv al finalei, cu elvețianca Belinda Bencic, din cauza unor probleme medicale.

Simona a evoluat splendid la Cincinnati în această săptămână, arătând încredere și o dispoziție extraordinară la efort.

De cealaltă parte, Serena Williams a făcut și ea un turneu excelent. În semifinale, americanca în vârstă de 33 de ani, a trecut de tânăra ucraineancă Elina Svitolina în două seturi scurte: 6-4, 6-3.

”Serena e cea mai bună jucătoare din lume, nu am nimic de pierdut. Trebuie să joc cel mai bun tenis al meu”, a spus Simona după calificarea în finală.

Americanca a câștigat toate cele trei turnee de Grand Slam disputate până acum, având ca obiectiv un triumf și la US Open, care va debuta la sfârșitul lunii august.

Ca un detaliu interesant, în turneul masculin de la Cincinnati, care se dispută în paralel cu întrecerea fetelor, pentru trofeu se vor duela tot cei mai buni doi jucători ai lumii: sârbul Novak Djokovici și elvețianul Roger Federer.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG la televizoare. Cele mai bune oferte
Reduceri eMAG la tablete. Cele mai bune oferte de azi
Cele mai bune oferte la laptopuri cu preț mediu de la eMag
Muncește și călătorește. Locuri de muncă pe vase de croazieră
Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Marea Britanie, Olanda. Salarii de peste 3.000 de euro