În stațiunile din sudul litoralului se va circula gratis cu transportul în comun

FOTO: naeimasgary/Pixabay.com
FOTO: naeimasgary/Pixabay.com

Primăria Mangaliei transmite că de la 1 august va scoate pe traseu mai multe autobuze electrice achiziționate în cadrul unui proiect cu fonduri eruopene. Acestea vor circula inclusiv în stațiunile Saturn, Venus, Cap-Aurora, Jupiter, Neptun-Olimp.

„Pe toată perioada sezonului estival, turiştii aflaţi în vacanţă, în sudul litoralului, pot circula gratuit cu transportul public, de la gară la hotel sau între staţiuni şi oraş.

După anularea taxei de parcare pentru încurajarea turismului în staţiunile Mangaliei, iată că venim acum cu o nouă măsură menită să atragă mai mulţi turişti în această zonă a litoralului”, a explicat primarul Mangaliei, Cristian Radu.

Gratuitatea este oferită până la finalizarea proiectului, respectiv decembrie 2023.

Edilul oraşului a explicat că, ulterior, va propune Consiliului Local adoptarea unei hotărâri prin care să se asigure gratuitatea transportului public şi după data respectivă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.