Imperial WET Miercurea Ciuc debutează în grupele Ligii Campionilor

Imperial Wet Futsal Club. Foto: Facebook

Cea mai bună echipă a fotbalului în sală din România își pregătește debutul în grupele principale ale Ligii Campionilor, la Praga, cu Sparta, joi seară, de la orele 21:00.

Imperial WET Miercurea Ciuc sau Futsal Klub Csikszereda a ajuns în această fază a competiției după ce a câștigat grupa preliminară de la Atena. Acolo a obținut victorii pe linie cu gazdele de la AEK, cu irlandezii de la Blue Magic și cu elvețienii de la Minerva.

În grupa principală, de la Praga, fotbaliștii de sală pregătiți de italianul Sito Rivera trebuie să repete performanța de la Atena și să câștige grupa cu Sparta, Luxol St Andrews (Malta) și Rekord Bielsko-Biala (Polonia). Doar prima clasată merge în Elite Round.

Meciurile Grupei 5 sunt găzduite de „Arena Sparta” din Praga, iar ciucanii vor juca mai întâi cu gazdele, apoi cu leșii, iar în cele din urmă cu maltezii, care sunt antrenați de românul Gabriel Dobre.

Jucătorii grupării harghitene au călătorit în același avion cu Alexandru Băluță, fostul jucător al Universității Craiova, în prezent la Slovan Liberec, unde a fost împrumutat de Slavia Praga. Băluță a stat de vorbă cu jucătorii de la Imperial WET, le-a urat succes și le-a promis că joi seară va fi prezent în tribunele de la „Arena Sparta” pentru a le face galerie!

Ciucanii sunt optimiști înaintea debutului în Main Round, cel mai recent transfer reușit de Imperial WET, brazilianul Bruno Moreno reușind trei goluri în ultimul succes al harghitenilor în divizia națională: 6-2 cu Odorheiul Secuiesc.

”Avem cu toții un moral bun. Am câștigat de la începutul sezonului tot, în campionat, în preliminariile Ligii Campionilor, am cucerit Supercupa României. Traversăm o perioadă foarte bună, tocmai de aceea am mare încredere că putem să ne impunem în grupa de la Praga. Ca să ajungem aici a trebuit însă să muncim foarte mult”, a sumarizat situația antrenorul ciucanilor, italianul Sito Rivera.