Îmbracă rochii de zi elegante și flash-urile aparatelor foto se vor declanșa în jurul tău!

rochii de zi elegante

Simbolul elegantei feminine este, fara indoiala, rochia. Primele tinute vestimentare reprezentative pentru femei nu au fost pantalonii, ci rochiile. Designul acestora se pare ca este cel mai potrivit pentru a asigura conditiile optime sanatatii corpului unei femei. Acesta nu este un mit, ci o realitate sustinuta de studii si documente care atesta veridicitatea informatiei.

Pe langa confort si beneficiile aduse sanatatii, rochiile ofera si un aspect cuceritor. De-a lungul timpului, rolurile s-au cam schimbat, femeile fiind interesate in primul rand de aspectul estetic, si mai apoi de cel practic. Desigur, acest lucru este de inteles, daca se priveste prin prisma inclinatiei femeilor spre arta si poezia modei vestimentare.

Fie ca este vorba de rochii de zi elegante, fie de rochii de ocazie, colectiile propuse de designeri includ atat caracteristicile ce tin de un confort exceptional, cat si pe cele care bucura retina.

Rochiile de zi se bazeaza pe un concept versatil, care garanteaza purtatoarei lejeritatea in miscare, posibilitatea de a imbraca tinuta in orice situatie ivita de-a lungul zilei si de a fi o prezenta fermecatoare in orice anturaj. La birou, la o sedinta cu echipa sau o intalnire cu partenerii de afaceri, la shopping sau la o terasa cu prietenii, la cununia civila a unor apropiati sau la o aniversare, cu rochii de zi elegante nu vei da gres.

Eleganta si confort in orice situatie

Colectiile au ca pilon central eleganta, insa fara a lua locul rochiilor de seara sau de ocazie, care vin cu un accent mult mai puternic pe aceasta latura. Cu rochiile de zi poti profita din plin de orice moment, fara a-ti face griji ca nu esti pregatita pentru un context ce impune eticheta. Croiala, materialele, culorile si imprimeurile transforma aceste rochii in tinuta perfecta pentru a  te prezenta onorabil in orice situatie.

Stilurile sunt compatibile cu orice tip de personalitate si cuprind elemente ce pot satisface toate gusturile in materie de moda. Daca preferi rochiile midi in locul celor lungi, sau indragesti mai mult decolteul in V decat gulerele tip barcuta, in colectiile cu rochii de zi elegante vei gasi modelul cel mai potrivit pentru tine. Diversitatea este reprezentativa pentru aceasta categorie de articole vestimentare, ceea ce te va ajuta sa faci o alegere cu care sa ii cuceresti pe cei din jur. 

Rochii de zi elegante cu imprimeuri digitale de vis

De la rochiile in culori clasice pana la cele cu imprimeuri digitale, modelele multicolore si animal print, toate se vor remarca prin finetea si rafinamentul pe care le emana. Daca iti plac culorile vii, cu siguranta, nuantele de albastru, mov, rosu, roz, verde, turcoaz si fucsia vor fi pentru sufletelul tau.

In cazul in care vrei sa abordezi un stil mai indraznet, rochiile cu model animal print sunt ceea ce ai nevoie. Chiar daca, uneori, poate nu iti doresti sa iesi prea mult in evidenta prin vestimentatie, dar vrei sa fii imbracata cu bun gust, ai la dispozitie rochii de zi in culori, precum: bej, vernil, nude, somon sau roz prafuit, care sa te sustina in acest sens.

Imprimeurile digitale ce acopera materialele fluide ale unor rochii de zi elegante sunt clar piesa de rezistenta artistica. Contrastele de nuante, elementele grafice de efect si temele abordate alcatuiesc un ansamblu superb de care te vei bucura pe deplin la fiecare purtare. Floral, geometric, abstract sau animal print, stilul modern te va surprinde printr-o grafica de exceptie de care te vei indragosti.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.