Imaginile care i-au scandalizat pe nemți. Un bărbat a împins o femeie pe scări

FOTO: Captură video Euronews
FOTO: Captură video Euronews

Poliția din Berlin a anunțat că au arestat un bărbat în vârstă de 27 de ani, suspect că a împins o femeie pe scări într-o stație de metrou din capitala Germaniei. Victima a fost spitalizată după atac și a sufert o fractură la braț.

Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar polițiștii nemți au anunțat că au reținut un bărbat într-un autobuz, însă nu i-au dezvăluit identitatea.

Presa din Germania anunță vă bărbatul este originar din Bulgaria, iar atacul a avut loc în octombrie. Agresorul are 27 de ani și este din Varna. Este tatăl a trei copii și lucra pe un șantier în Germania.

În imagini se vede cum un grup de patru bărbați coboară după o tânără. În timp aceasta coboară scările, unul dintre ei, care avea o bere în mână și fuma, o lovește puternic cu piciorul în spate.

Poliția a făcut publice imaginile video abia săptămâna trecută în încercarea de a stabili identitatea bărbatului.

Înregistrarea video a ajuns virală și a provocat o serie de proteste față de acte de brutalitate. Au existat și persoane care au anunțat că oferă recompensă pentru cei care oferă date care să ducă la prinderea agresorului.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.