Imagini revoltătoare la o creșă. Un băiețel de 3 ani a fost bătut de supraveghetoare

FOTO: Captură Facebook
FOTO: Captură Facebook

Camerele de supraveghere de la o creșă din Baia Mare au suprins cum o supraveghetoare agresează un copil în vârstă de 3 ani pentru că nu voia să doarmă.

Femeia l-a lovit peste ceafă, l-a dat cu capul de pat și apoi l-a dus într-o cameră alăturată. Acolo l-a certat și apoi l-a bruscat.

Potrivit Antena 1, imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost postate de părinții copilului, care și-au mutat apoi fiul la o altă creșă.

În urma acestui incident, conducerea creșei a luat decizia să o sancționeze pe angajată.


La începutul săptămânii au apărut imagini cu o asistentă care bruschează un nou-născut în Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

În filmare se vede cum bebelușul este trântit de pătuț de mai multe ori. Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița face cercetări în acest caz pentru rele tratamente aplicate minorului.

Asistenta a fost dată afară. „E un copil abandonat, un copil cu grave probleme de sănătate, asistenta – însărcinată. Am luat legătura cu cei de acolo, cu managerul spitalului, comisia de disciplină a luat decizia de a desface disciplinar contractul de muncă al acestei asistente şi că vor anunţa şi Ordinul Asistenţilor. Eu cred că cine nu are vocaţie nu are ce căuta în sistemul sanitar.

Trebuie să iubeşti oamenii, să ai empatie. Această persoană nu are empatie, nu iubeşte oamenii. Îmi este greu să mă exprim. E un comportament pe care categoric îl dezaprob şi nu aş mai vrea să îl văd în spitalele din România”, a declarat Sorina Pintea, la Antena 3.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.