Imagini incredibile. Poliția din Rusia a arestat 5 copii care au protestat împotriva războiului din Ucraina | VIDEO

Sursa: Twitter

Poliția din Moscova a arestat 5 copii care au protestat împotriva războiului din Ucraina alături de mamele lor, relatează publicația britanică „The Telegraph”.

Cele două femei și copiii cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani au fost duși la secție deoarece au pus în fața Ambasadei Ucrainei flori și postere desenate de mână cu mesaje anti-război.

În imaginile publicate pe Twitter de NEXTA TV apare o fetiță în spatele unor gratii, care plânge în timp ce o femeie vorbește cu ea.

„Nu înțeleg. De ce suntem aici?”, a întrebat fetița plângând, potrivit „The Telegraph”.

O femeie a încercat să o consoleze și i-a răspuns că e acolo deoarece mulți oameni „nu sunt de acord cu ea în privința războiului”.

„Totul va fi bine”, a mai spus femeia.

În alte fotografii copiii nu mai sunt în spatele gratiilor, ci stau triști pe scaune la secția de poliție.

Presa din Rusia a relatat că atât mamele, cât și copiii, au fost eliberați fără să li se aducă vreo acuzație, însă au fost amenințați că ar putea fi separați.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.