Imaginea care a înnebunit internetul. Tu poți găsi iepurele ascuns printre pisici?

iepure pisici
Sursa: Gergely Dudás - Dudolf

Artistul maghiar Gergely Dudás, cunoscut pentru ilustrațiile sale cu obiecte sau animale ascunse, a creat o nouă imagine care s-a viralizat rapid pe internet.

Mii de internauți au încercat, fără succes, să găsească iepurele ascuns într-o mare de pisici.

În schimb, alții au reușit și au comentat că, în afară de iepure, au găsit și câțiva șoricei.

Acesta nu este primul desen de acest gen realizat de Gergely Dudás. În trecut, el i-a provocat pe internauți să găsească un urs panda ascuns printre oameni de zăpadă, o felicitare ascunsă printre pungi de cadouri, o inimă printre elefanți sau o acadea ascunsă printre înghețate.

De asemenea, a publicat o carte cu astfel de provocări, numită „Bear’s Merry Book of Hidden Things”, iar o alta va apărea în luna iulie, scrie thisisinsider.com.

Așadar, iată imaginea. Unde este iepurele?

iepure pisici
Sursa: Gergely Dudás – Dudolf

Dacă nu ați reușit să găsiți iepurele, iată rezolvarea: Tu poți găsi iepurele ascuns printre pisici? – Rezolvare

Mai multe informații despre artistul maghiar puteți găsi pe pagina sa de Facebook și pe blogul său, thedudolf.blogspot.com.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.