Ilie Năstase a stropit cu cafea un afiș al lui Băsescu: „Ești nebun, Iliuță!”

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Fostul tenismen Ilie Năstase, cel care deschide lista UNPR la alegerile pentru Parlamentul European din mai 2019, a fost filmat în timp ce stropește cu cafea un cort electoral al celor de la PMP, pe care apare poza lui Traian Băsescu.

Cel care îl filmează pare că știe ce urmează să facă Ilie Năstase, iar la un moment dat, în timp ce se îndreaptă cu paharul de cafea spre poza lui Traian Băsescu îi strigă: „Ești nebun, Iliuță”.

Imaginile au fost postate pe Facebook de președintele filialei PMP București, Cristian Petrescu, care a criticat gestul lui Ilie Năstase.

„Nu, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare.

Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decență, cu un minim bun simț și mai ales cu respectare legii.

PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahal al acestui posibil model pentru români, care a ales să ajungă un mare GOLAN”, a scris pe Facebook Cristian Petrescu.

Fostul președinte Traian Băsescu deschide lista candidaților la alegerile europarlamentare, organizate pe 26 mai.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.