Ilie Bolojan ar putea candida la alegerile din toamnă

Ilie Bolojan FOTO: Facebook

Ilie Bolojan FOTO: Facebook

lie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, lider PNL. ar putea candida pentru un post de senator, potrivit ebihoreanul.ro

Într-o ședință a organizației Bihor a fost votată o listă scurtă cu candidații înscriși în cursa internă. Potrivit sursei citate, au fost aleși 7 candidați, iar din aceștia, Biroul Politic Județean al PNL Bihor va vota cei patru politicieni care au șansa să meargă în Parlament.

Dacă va deveni senator, Bolojan va renunța la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor, câștigată pentru a doua oară în această vară.

După liderul PNL Bihor, pe listă mai sunt fostul prefect Dumitru Țiplea, care ar vrea să candideze la Camera Deputaților, și actuala senatoare Arina Moș, și ea pretendentă la o funcție de deputat.

De altfel, Arina Moș este, dintre actualii parlamentari PNL de Bihor, singura susținută de filială pentru un nou mandat, în timp ce deputații Ioan Cupșa, Vasile-Aurel Căuș, și Janos Kiss, respectiv senatorul Adrian Hatos nu se mai numără printre opțiuni.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version